RETAIL REPAIR SOLUTIONS

VAN PROBLEEM NAAR OPGELOST

Castor Ventures BV repareert metalen karren en ladingdragers voor de supply chain. Transportkarren en ladingdragers raken soms beschadigd in het gebruik. Dit levert oponthoud op in uw bedrijfsvoering en wij begrijpen als geen ander wat dit betekent. Wij repareren beschadigde karren en ladingdragers snel en efficiënt, zodat u weer aan het werk kunt.

Met onze reparatieservice is Castor Ventures BV proactief. Wij repareren niet alleen uw beschadigde transportkar, maar zoeken ook uit waarom de kar beschadigd raakte en adviseren u hoe schade in de toekomst te voorkomen, bijvoorbeeld door een ander soort wielen te laten monteren, of rekening te houden met de invloed van temperatuur op uw rollend materieel.

Castor Ventures BV denkt vooruit.

SCHADE DIAGNOSE

Onze schade experts komen langs op lokatie om de schade nauwkeurig te rapporteren. Aan de hand hiervan wordt een schade offerte opgemaakt.

REPARATIE OP LOKATIE

Na goedkeuring offerte worden de reparaties ingepland en op lokatie of bij ons in de werkplaats door onze schadespecialisten doorgevoerd. 

REPARATIE

Naast de reparaties analyseren we ook waarom de kar beschadigd raakt. Aan de hand van deze analyse ontvangt u een aanbevelingsrapport.

UPGRADEN

Door upgrades door te voeren kunnen uw transportkarren beter kunnen functioneren, waardoor er een efficiëntere inzet van de rolkar ontstaat.