DESIGN & DEVELOPMENT

VAN IDEE NAAR EINDRESULTAAT

Castor Ventures BV is de specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van metalen karren en ladingdragers voor elke toepassing binnen de supply chain. Denk hierbij aan bloemenkarren, tasjeskarren, rekkenwagens, oprijplaten enz. Wij houden niet alleen rekening met maatvoering, gewicht en vorm, maar ook met de ARBO-richtlijnen voor fysieke belasting.

We doen dit als volgt: eerst gaan we met u in gesprek om naar uw specifieke wensen te luisteren. Daarna ontwerpen we de best mogelijke oplossing voor u en op basis daarvan maken we een schets. Hierbij houden we meteen rekening met gegevens zoals afmeting, gewicht, vorm, uw vervoersmiddelen, enz. Voldoet de schets aan uw wensen, dan voeren we hem in in ons CAD-programma, waarna er eventueel nog aanpassingen kunnen worden gedaan. Als u tevreden bent, maken wij het gewenste eindproduct. Wij zijn pas klaar, als het product op uw locatie is en naar behoren werkt.

U houdt de regie, wij doen de rest.

SCHETS

Samen met de oprdrachtgever bepalen we de voorwaarden van het te fabriceren product door middel van een schets en specificatielijst.

CAD TEKENING

Deze specificaties en schets worden omgezet in een CAD tekening welke als leidraad dient voor de planning en constructie afdeling. 

PRODUCTIE

In productie komen de materialen zoals gespecificeerd samen in het eindproduct. Door middel van tussentijdse controles houden we de kwaliteit in het oog.

EINDRESULTAAT

Na de productie van het eerste eindproduct voeren we een locatie test en controle uit. Hierna wordt de volledige productie opgeschaald.