ONZE SERVICE

WAT DOEN WE

Castor Ventures BV is specialist in maatwerkoplossingen voor de supply chain. Wij ontwerpen, maken en repareren rollend materieel in alle soorten en maten voor legio toepassingen binnen de supply chain. Het is onze missie uw supply chain draaiend te houden door topkwaliteit materieel te maken en snel te leveren. En hierbij staan wij naast onze klant.

DESIGN &
DEVELOPMENT
Castor Ventures BV is de specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van metalen karren en ladingdragers voor elke toepassing binnen de supply chain.
RETAIL REPAIR
SOLUTIONS

Castor Ventures BV repareert metalen karren en ladingdragers voor de supply chain. Transport-karren en ladingdragers raken soms beschadigd in het gebruik.

ALUMINIUM & STEEL CONSTRUCTIONS
Castor Ventures BV ontwerpt en produceert aluminium of stalen ladingdragers voor de supply chain. Ladingdragers zijn vaak maatwerk.

The Drive to Innovate Mobility

Castor Ventures BV is een middelgrote onderneming die karren en ander rijdend materieel ontwerpt, maakt en repareert voor een scala aan logistieke dienstverleners. Neem gerust contact voor een oplossing voor uw probleem!

[wpforms id="759"]