ALUMINIUM & STEEL CONSTRUCTIONS

VAN CONCEPT NAAR MAATWERK

Castor Ventures BV ontwerpt en produceert aluminium of stalen ladingdragers voor de supply chain. Ladingdragers zijn vaak maatwerk. Samen met u brengen we de situatie in kaart. We bespreken het soort producten dat erop vervoerd wordt en de omgevingsfactoren waarin de ladingdrager wordt gebruikt (bijv. temperatuur). Ook houden we rekening met ARBO-technische eisen en ergonomische situaties. Daarna maken we een conceptontwerp en bespreken dit met u. Als u tevreden bent, wordt het conceptontwerp uitgewerkt in ons CAD-programma, waarna er nog aanpassingen kunnen worden gedaan. Is het ontwerp definitief, dan gaan we over tot het fabriceren van het eindproduct.
SCHETS

Met de opdrachtgever wordt het eindproduct in kaart gebracht door middel van een schets of de klant heeft al een technische CAD tekening.

CAD TEKENING

Voor de productie wordt de schets of CAD tekening omgezet naar een werkbaar geheel, zodat materiaal en mankracht perfect worden samengebracht.

PRODUCTIE

Eenmaal al het materiaal binnen en de planning bepaald beginnen de medewerkers met de assemblage zoals uitgewerkt in de CAD tekening.

EINDRESULTAAT

Of het nu een rolkar is of andere maatwerk staal constructie. Ons eindresultaat is altijd zoals vooraf besproken en op tijd geleverd.