​​

NFC / Gondel kar

Met weglopende onderkant om blessure van hielen en kuiten tegen te gaan. Tevens is deze kar uitgerust met verschillende stootelementen om de gebruikersvriendelijkheid voor iedereen op de werkvloer te verhogen.

Bekijk project

Meubilair met informatie borden in industriële stijl voor de Radboud universiteit Nijmegen

Meubilair met informatie borden in industriële stijl voor de Radboud universiteit Nijmegen

Bekijk project

Science Parc Amsterdam

Boven bouw bar in het Science Parc te Amsterdam.

Bekijk project

4,- en 5 planks strekkar voor orderpicken

4,- en 5 planks strekkar voor orderpicken uitgevoerd met een polocarbonaat plaat.

Bekijk project

RVS kar met haken

RVS kar met haken voor het ophangen van verschillende verpakkingsmaterialen zoals: tasje / etiquetten /dozen etc.

Bekijk project

Plankenkar met uittrekbare handle

Speciaal voor klant A12 te Waddinxveen ontwikkeld, Kar om planken te laten drogen die een oppervlakte behandeling hebben gehad. Met uittrekbare handle in verschillende lengtes.

Bekijk project

Ladderbanen en specials voor de offshore industrie

T Verbindingsstuk RVS 316 L voor offshore kabelgoten.

Bekijk project

NFC orderpick karren

NFC orderpick karren van aluminium ontwikkeld en gefabriceerd voor Nederlands bekendste kruidenier. Heeft een grote opslagcapaciteit. Door het aluminium frame en korte wielbasis een zeer vriendelijk gebruikersgemak.

Bekijk project

Laadstation voor mobiele scanapparatuur

Behalve de fabricage is deze stelling ook door ons geplaatst op locatie.

Bekijk project

Trapreparatie op locatie

Bekijk project

Producten

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het repareren en nieuw vervaardigen van rollend materieel. Met name bloemenkarren en de daarbij behorende producten worden door ons weer in oude staat hersteld zodat functionaliteit weer gegarandeerd kan worden.


Voor diverse klanten fabriceren wij verschillende soorten en maten karren. Karren om order te pikken, om vloerdelen op te drogen of om te gebruiken als opslag voor kantoorartikelen. Wij kunnen de karren voor u uitvoeren in rvs, aluminium of staal. De oppervlaktebehandeling vindt plaats in overleg met de klant. Castor Ventures bv is door zijn ruime ervaring en goede contacten met zijn toeleveranciers altijd verzekerd van het juiste advies.
 

Eén van de pijlers van ons bedrijf is het verzorgen van 'productie laswerk'. Voor de offshore lassen wij kabelgoten, ook wel ladderbanen genoemd. Dit in combinatie met 'specials' als bochten en risers. Vaak in grote aantallen voor een bijzonder aantrekkelijke prijs maar van een topkwaliteit wat voldoet aan de hoge kwaliteit criteria in de offshore industrie.
Tevens assembleren wij composiet kabelgoten van verschillende afmetingen.


Het zal u niet ontgaan zijn dat staal tegenwoordig een gewild product is in de horeca en de detailhandel. Vaak als decoratie maar soms ook om een product op te tonen. Castor Ventures bv heeft voor enkele van zijn klanten rekken, stalen kozijnen eventueel inclusief deur en meubelen ontworpen en gefabriceerd. Voor een impressie van ons werk kijkt u eens op de pagina diensten en recensies, vraag indien geïnteresseerd een vrijblijvende offerte aan.